create a site

NIEUWS

Het Laatste Nieuws

Op deze pagina verzamelen we het laatste nieuws over het event, waar we mee bezig zijn, wat er wel en wat er niet lukt.Hou er rekening mee dat deze pagina niet 24 uur per dag bijgewerkt wordt, dus soms kunnen wijzigingen plaatsvinden waar we pas later over kunnen berichten.


BESTEL NU !

Momenteel hebben we nog niet het aantal kaarten verkocht wat er minimaal nodig is voor dit event.

In overleg met alle betrokkenen hebben we de kaartverkoop eenmalig kunnen verlengen tot 14 Februari.

Bestel jouw tickets vandaag nog !

Uitbreiding Ticketshop

14-01-2018

Op veler verzoek hebben we de ticket opties verder uitgebreid.

Er zijn nu 4 tickets waaruit je kunt kiezen.

1. Work & Greet Ticket 
Hiermee kun je 1 van de workshops bezoeken en heb je toegang tot de aansluitende Meet & Greet met de acteurs.

2. Dance Only Ticket
Heb jij geen interesse in de workshops of de meet & Greet maar lijkt een dansavond je te gek, dan is dit jouw ticket !

3. Diner Dance Ticket
Dit ticket geeft je toegang tot 1 Workshop, de Meet & Greet, het Buffet en de Dans avond.

4. VIP Ticket
Dit ticket geeft je dezelfde opties als het Diner Dance ticket, met daarbij Priority Seating ( als eerste naar binnen bij de Workshop, de Meet & Greet, het Buffet en...een stoel aan de VIP Tafel waar ook alle acteurs zitten ;) Ideaal voor de echte fan !

Klik op TICKETS bovenaan het menu om alles naast elkaar te zien en te vergelijken, daar kun je ook meteen jouw ticket bestellen !
Binnen 5 minuten na aankoop ligt jouw ticket in je mailbox !

Ticketshop Integratie

29-12-2018

Vanaf nu hebben we een Ticketshop geintegreerd in de website. De ticketshop is in samenwerking met Eventix. Als je op TICKET kopen klikt ga je direct naar de ticket shop. Handig en wel zo snel.


Zodoende heb je altijd jouw tickets onder handbereik.


Facebook

28-12-2018

Andy Nodigt Je Uit

Andy Mclindon was zo vriendelijk om een van zijn foto's beschikbaar te stellen voor onze promo op Facebook. Dank je wel Andy !

De foto is gemaakt door " Find Her In the Highlands" 

Kom jij ook dansen met Andy of een van de andere mannen ??

Prettige Kerst

26-12-2018

Heb je een fijne kerst ? Alles onder de boom gevonden wat je hoopte ? Mooi !

Mocht je nog geen tickets onder de boom gevonden hebben voor de Dutch Gathering, bestel ze dan vandaag nog.  Je kunt tockets reserveren tot 31-01-2018.


Wees er bijtijds bij, Vol Is Vol !

Engelse versie

22-12-2018
VDor de voorbereidingen hebben we geen tijd om deze hele website in twee talen uit te voeren, maar we hebben een oplossing gevonden voor onze Engelstalige bezoekers. De button rehctsboven leidt je direct naar de vertaal machine van Google en deze vertaald te site van Nederlands naar Engels. Snel en eenvoudig.

Twitter Online

20-12-2018
We hebben een twiter account aangemaakt voor #DutchGathering waar je ons kunt volgen. Hou dus https://twitter.com/dutchgathering in de gaten !

Website Online

19-12-2018
Vandaag hebben we de website online gezet, de laatste wijzigingen eraan gedaan en het op Facebnook bekend gemaakt. Wil jij onze website ook delen op Facebook, gebruik dan de button in het frame verder op deze pagina.
Door een kleine bug in de formulieren hebben we mogelijk jouw formulier niet ontvangen. Mocht je dus na 24 uur nog geen bevestiging van jouw reservering ontvangen hebben, stuur dan jouw reservering nogmaals in. Jouw eerdere reservering is door de bug niet verwerkt. Sorry voor het ongemak. Vanaf nu ( 19-12-2016 - 18:00 u ) werkt alles !.

Deel dit op Social Media !