one page site templates

WAT GAAN WE WANNEER DOEN

Deze tijdslijn geeft aan wat we op de diverse datums gaan doen.
Dit programma is onder voorbehoud
 • 10 September 2018

  1. Vertrek vanuit Utrecht

  We verzamelen op een centraal punt in Utrecht waar je ook jouw auto kunt parkeren voor de tijd dat je weg bent.  Vanaf Utrecht gaan we naar IJmuiden alwaar we inschepen op de Ferry van de DFDS Seaways die ons naar Newcastle brengt.

 • 11 September 2018

  2. Aankomst Schotland

  Na een nachtje varen en genieten van het ontbijtje wat er voor ons klaar staat, meren we aan in Newcastle. De bus voert ons daarna naar Edinburgh naar het Hotel. Eenmaal daar aangekomen kunnen we vanuit het Hotel er op uit trekken om Edinburgh te gaan verkennen. Hiervoor hebben we een van de supporting actors op het oog om een korte tour in Edinburgh te verzorgen . Lees meer...

 • 12 September 2018

  3. Castle Blackness, Lallybroch

  Na het ontbijt , rijden we naar Castle Midhope, beter bekend als Lallybroch alwaar we dit oude kasteel kunnen bewonderen en ons weer even de Laird  / Lady van Lalybroch kunnen voelen.  Hier ontmoeten we Andy  MacAlindon die ons in geuren en kleuren alles verteld over Lallybroch en met zijn interactieve tourvertellingen je  nog flink aan het werk kan zetten ;)

  Voor de lunch brengen we een bezoekje aan het naastgelegen tuincentrum met allerhande leuke snufjes en een aantal heerlijke lokale gerechten.

  Na de lunch rijden we naar Castle Blackness ( Fort William  in Outlander ) waar we dit " Schip dat Nooit Zou Varen" van dichtbij kunnen bekijken.

  Aan het einde van de middag gaan we terug naar Edinburg naar het Hotel waar we gezamelijk dineren.  

 • 13 September 2018

  4. Loch Lomond

  Vandaag checken we uit het Hotel en gaan we op weg naar Loch Lomond waar we in een ander Hotel verblijven. Loch Lomond is de thuisbasis van onder andere Ronnie B. Goodwin die de mooiste foto's maakt, films produceert en ook in de eerste delen van Outlander al te zien was.

  De ideale gelegenheid om wat foto truukjes van deze kei te leren terwijl hij ons alles verteld en toont van Loch Lomond.

  Natuurlijk is er gelegenheid om vragen aan Ronnie te stellen over zijn deelname aan Outlander.

 • 14 September 2018

  5. GlenCoe & Fort William

  Vandaag hebben we best een flinke rit voor de boeg, we gaan naar GlenCoe en bezoeken wellicht - als er voldoende tijd is - het standbeeld van Bonnie Prince Charlie. Hierna rijden we door naar Fort Wiliam waar we leuk kunnen shoppen of een biertje pakken op het terras. Overnachting in Pitlochry.

 • 15 September 2018

  6. Culross & The Highlander Fling

  Na het ontbijt rijden we van Pitlochry naar Cullross om daar een van de bekende Outlander locaties te bezoeken die we - zoals nu al bekend is - ook in Seizoen 4 weer een rol gaat spelen. Vanuit hier rijden we bijtijds door naar Glenrothes om deel te nemen aan de Scott Kyle Highlander Fling waar we vele outlander vrienden weer zullen ontmoeten. Dit is de afsluiter van onze tour en Scott zal je persoonlijk verwelkomen in Glenrothes. Overnachten doen we ook in Glenrothes, dus neem gerust een extra wijntje of Whisky.

 • 16 September 2018

  7. Edinburg - Newcastel - Ferry

  Vanuit Glenrothes rijden we via Edinburg naar Newcastle. in Newcastle is er dan nog tijd om nog even rond te neuzen alvorens we met de bus op de boot gaan naar Nederland.

 • 17 September 2018

  8. IJmuiden - Utrecht

  Vandaag meer de DFDS weer aan in Ijmuiden en brengt de bus ons weer naar utrecht en is er een einde gekomen aan deze waanzinnige reis.

Dit programma is onder voorbehoud, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden .